Sasra is aan!

Lanceert single ‘Jihne Mera’

De groep van Surinaamse talenten heeft op 02 augustus 2020 hun nieuwste single gelanceerd. Dagblad Suriname verneemt het volgende van Sasra: “Jihne Mera” is een remake versie van een Bollywood nummer. Wij vonden het refrein leuk klinken en hebben die gepakt om iets leuks van te maken met onze eigen saus erbij. AJ, Tigri, Wolf & Milaya zijn de artiesten die eraan hebben gewerkt. De productie is gedaan door Devind Gobind (Joosje). De beelden voor de videoclip zijn  woensdag opgenomen in een bandenzaak (Jan Banden service). Tigri wist deze ruimte om te toveren tot een leuke plek; het is allemaal te zien is in de video. Verder hebben wij volle ondersteuning gehad van Dave (The gripbusters), Amrish Persaud (Intenzz Rental), Faried Sadal (DJ Faried) en Wolf (Trendy Items Su) voor de in de videoclip gebruikte props, items en productie equipment. Tigri Sasra heeft een geweldige productie neergezet middels zijn film- en editing werk, Dit blijkt ook uit de vele complimenten die binnenstromen. De groep is hierdoor dubbel gemotiveerd! Wij gaven eerder ook reeds aan dat we hard werken aan een opleving van het muziekgebeuren. We zijn continue bezig en er staan een aantal producties op de lijst die nog moeten uitkomen. Sasra is aan! Blijf ons volgen op Social media. Sasra Media is de naam van ons youtube channel” aldus het team.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: