Aamir Khan zoekt nieuwe locaties voor Laal Singh Chaddha

Aamir Khan was druk bezig met de opnamen voor zijn ambitieuze adaptatie, Laal Singh Chaddha in veel delen van het land, toen deze in maart tot stilstand kwam vanwege de lockdown. Hij had al gefilmd in Delhi, Rajasthan, Chandigarh, Amritsar en Kolkata. In juli besloten de makers het Ladakh-schema af te breken na een botsing tussen India en China in de Galwan-vallei. Omdat filmproducties langzaam hervat worden, is de acteur begonnen met het verkennen van nieuwe locaties.

Er waren twee belangrijke schema’s in uitvoering – Delhi en Ladakh – voordat de opnamen werden afgeblazen. Volgens berichten zouden ze zelfs in Turkije en Georgië opnamen kunnen doen. De acteur wil de opnames nu hervatten en beraadslaagt met het team over een nieuw schema.

Laal Singh Chaddha is de officiële remake van de Hollywood-klassieker Forrest Gump met Tom Hanks in de hoofdrol. De filmsterren Kareena Kapoor Khan en Vijay Sethupathi zullen er ook in te bewonderen zijn.

De film, geschreven door Atul Kulkarni, wordt geregisseerd door Advait Chandan en wordt geproduceerd door Viacom18 Studios en Aamir Khan Productions. De film zal naar verwachting in de bioscopen verschijnen tijdens Kerstmis 2020, maar gezien de omstandigheden wordt de film release mogelijk naar volgend jaar uitgesteld.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: