Angad Bedi over kritiek op aankomende film

Er is op social media veel kritiek op de aankomende Hindi film Gunjan Saxena: The Kargil Girl waarin Janhvi Kapoor de hoofdrol heeft. Dit vanwege het nepotisme debat dat thans gaande is. Sinds de trailer van de film enkele dagen terug uitkwam, is er veel commentaar van personen voor wat betreft Janhvi Kapoor’s privileges.

Angad Bedi, die in de film de rol een personage vertolkt, zegt dat de kritiek niet terecht is. Hij gaf aan dat iedereen een opinie mag hebben, maar dat de kritiek die thans geleverd wordt niet eerlijk is. Het is namelijk ook zijn film.

Naar eigen zeggen heeft hij auditie gedaan voor meer dan 300 films en elke afwijzing was een leermoment. Over zijn rol zegt hij dat het zijn optreden in Soorma was die hem de rol opleverde in Gunjan Saxena: The Kargil Girl.

Angad zei dat er (lakhs) tal van mensen in de industrie zijn en het is alleen maar eerlijk dat ze allemaal een kans krijgen. Hij voegde er ook aan toe dat elke sector concurrerend is. Hij zei dat acteurs zijn zoals elke andere professional die voor een loonstrookje werkt.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: