DNA-voorzitter Bee: ‘Abop ne kibri fufurman’

Assembleevoorzitter Marinus Bee zei tijdens een onlinemassameeting van de Algemene Bevrijdings- en Ontwikkelingspartij (Abop) dat in het traject naar 2025 geen vergiffenis gegeven zal worden aan personen die zich schuldig maken aan diefstal. “Abop ne kibri fufurman, If wang meki a fout dati, unu no e yepi yu”, benadrukte de politicus ook secretaris is van de geel-zwarte partij. Hij merkt op dat met de natuurlijke rijkdommen die Suriname heeft, een goede job gedaan kan worden. Bee die tevens secretaris is van de geel-zwarte partij benadrukte dat zeker fouten naar dat traject toe gemaakt zullen worden. “Brada no snapu na kantlijn”, zei Bee. Eenieder  moet volgens hem een bijdrage leveren in het ontwikkelingstraject dat is uitgezet. Het maakt niet uit waar men zich op de wereld bevindt. De olie die gevonden is, moet voor de ontwikkeling zijn van elke Surinamer. Iedereen moet dezelfde kansen hebben, het maakt niet uit of iemand in Godo Olo of Paramaribo-noord woont. Abop wil het goed doen, maar heeft ondersteuning nodig en de kritische begeleiding. Als het verkeerd gaat de komende vijf jaren, zal iedereen verliezer zijn. Alle krachten zijn nodig om ontwikkeling te brengen. Bee ondersteunt de eenheidsgedachte van voorzitter Ronnie Brunswijk dat de Marrons zich moeten bundelen. “Ala mang kraktie de fanowdu”, aldus de DNA-voorzitter.

FR

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: