Acteurs die geen deel wilden zijn van Big Boss 14

Munmun Dutta Munmun Dutta zegt dat er geruchten waren, maar dat ze deze ontkrachtte via haar Instagram, “Het is niet juist dat ik deel ben van het volgende seizoen van Bigg Boss. Ik kijk graag, maar ik ga dat huis niet in. Geloof niet wat die nep pagina’s zeggen. Dank u.”

Rajeev Sen De acteur, die met zijn vrouw Charu Asopa een moeilijke periode doormaakt, werd blijkbaar benaderd voor het nieuwe seizoen, maar ook hij klaarde de lucht op. Rajeev ging naar zijn sociale media-account en schreef: ‘Niet in Bigg Boss 14. Luid en duidelijk. Naar verluidt werd de acteur vorig jaar ook benaderd, maar hij kon er niet aan deelnemen vanwege de bruiloft van Charu’s broer.

Surbhi Jyoti Net als Rajeev, is ook Surbhi Jyoti vaker benaderd door de makers. Elke keer sloeg ze het aanbod af. Ze onthulde via sociale media dat ze niet competitief is en geen realityshow zal doen. Ze zei verder dat ze dingen op haar eigen tempo wil doen.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: