Autopsie rapport over Sushant Singh Rajput’s dood

De politie van Mumbai, die de zaak van het vermeende zelfmoord van Sushant Singh Rajput onderzoekt, heeft zijn autopsie rapport ontvangen. Het resultaat is “negatief”, wat aangeeft dat er geen vals spel was bij zijn dood.

Het rapport is zondag door het in Kalina gevestigde Forensic Science Laboratory (FSL) ingediend bij het onderzoeksteam, zegt een functionaris.

‘Het lijkt erop dat het een zelfmoordzaak is. Nu verzamelen we bewijzen van zijn mobiele telefoon en de cyberafdeling werkt eraan om erachter te komen of berichten of video’s van zijn mobiele telefoon zijn verwijderd, ‘zeiden ze.

Eerder nam de politie de verklaring van filmmaker Mahesh Bhatt op in verband met de dood van de acteur.

Rajput werd op 14 juni dood aangetroffen in zijn flat in de buitenwijken van Bandra.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: