Akshay Kumar geeft 1200 smart polsbandjes aan Mumbai Police

Akshay Kumar loopt voorop als het gaat om het helpen van mensen. De acteur heeft nu apparatuur gedistribueerd aan de politie van Mumbai.

Akshay heeft in totaal 1200 smart polsbandjes geschonken aan de commissaris van de politie van Mumbai, Param Bir Singh, om vroegtijdige opsporing van COVID-19-symptomen mogelijk te maken bij medewerkers in de frontlinie.

 Aaditya Thackeray deelde de informatie samen met een foto van Akshay Kumar die de polsbandjes overhandigde en schreef: “Eerder vandaag heeft @akshaykumar ji apparaten voor het volgen van fitness-gezondheid overgedragen aan @MumbaiPolice. Het geeft een constante meting van zuurstof, lichaamstemperatuur en hartslag. Zeer nuttig in de Covid-strijd. Vorige maand gaf Akshay ji het aan @nashikpolice. Ik ben hem hiervoor zeer erkentelijk”

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: