Amzad Abdoel toont dubbele moraal

Mohamed Amzad Abdoel, ex-fractieleider van de NDP, ontving over de maand juli een extra bezoldiging van SRD 26.617,20. Dat blijkt uit een loonslip waarop Dagblad Suriname de hand heeft weten te leggen. Het stuk is ondertussen ook op social media gelekt en is momenteel onderwerp van gesprek. Als gewezen volksvertegenwoordiger toont Abdoel dubbele moraal met het toucheren van dit salaris, terwijl het land door de pas afgetreden NDP-regering in een financiële puinhoop is achtergelaten. Naast dit salaris ontving hij over de maand juli 2020 ook zijn salaris als lid van De Nationale Assemblee. Bij de verkiezingen van 25 met 2020 werd dit lid door het electoraat afgestraft met slechts 117 stemmen, wat een totale afgang inhoudt, ondanks zijn hoog aanzien en prominent lidmaatschap binnen de NDP zelf. In 2015 wist hij bij de algemene verkiezingen nog bijkans 2500 stemmen te behalen. In Wanica neemt alleen Ashwin Adhin plaats in het parlement in de oppositiebanken.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: