Minister Bronto Somohardjo: “Ied ul Adha mooiste feest in ons geloof”

In gesprek met Dagblad Suriname zegt de minister van Binnenlandse Zaken, Bronto Somohardjo, dat het Ied ul Adha-feest veel lessen met zich meebrengt. “We leren dat wij de zegeningen die we van de Almachtige krijgen, moeten delen met onze medemens. Vooral de minstbedeelden mogen we nooit vergeten. Ik heb dit vanaf mijn geboorte geleerd en gedaan”, zegt de minister. “Daarom zeg ik dat dit het mooiste feest is in de Islam. Ik offer graag. Leren delen en offeren zijn belangrijke pijlers in mijn leven. Alhamdulillah, alle lof behoort aan de Almachtige God, ik krijg heel veel gunsten van de Almachtige. Gelet op de Covid-situatie, denk ik dat het toch wel goed verlopen is. We moeten ons zoveel mogelijkheden aan de regels houden en ik merk dat het goed verloopt.” De minister bezocht de slagerij Jahangier en Zonen te Lelydorp, één van de locaties die door het ministerie van Landbouw, Veeteelt en Visserij was aangegeven als locatie voor het slachten van offerdieren.

SAM

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: