Ruben del Prado: “Helemaal geen hard feelings tegen Alven Roosveld”

‘Ik had de gelegenheid om alsnog in die uitzending te verschijnen’

In gesprek met Dagblad Suriname zegt Ruben del Prado dat de fouten die er gemaakt zijn niet herhaald mogen worden. Del Prado werd door een telefoontje aan de STVS uit een aanstaande zending gehaald. De arts plaatste die melding op Facebook en er volgde een grote storm en de handelingen werden betitteld als “censuur”.  Del Prado stelt dat hij in contact was met Roosveld die de leiding heeft over het transitieteam van communicatie op het kabinet van de President. De arts zegt dat hij nog de gelegenheid had om alsnog in die bewuste uitzending te verschijnen, echter besloot hij anders, daar het vroeg in de ochtend aan hem werd medegedeeld door Roosveld. “We hebben toen een ontmoeting gehad de volgende dag op het paleis en in een heel luchtige sfeer zaken besproken. Ik ben niet gaan vragen van wie de opdracht kwam. Zo een persoon ben ik niet. Ik heb helemaal geen hard feelings tegen hem. Het is wel een groot intern probleem en dat mag zich niet herhalen. Het is hun intern probleem en ze moeten het nu  corrigeren” aldus del Prado. “Roosveld in het begin van een nieuwe carrière en ik wens hem het beste toe” besluit del Prado.

SAM

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: