Leiding Openbare Werken vraagt advies van BOG

Naar aanleiding van de ontstane situatie, namelijk de Covid-19 besmetting op het ministerie van Openbare Werken (OW) heeft de leiding van het ministerie in afstemming met het Bureau voor Openbare Gezondheidszorg (BOG) de nodige maatregelen getroffen. Dit geval deed zich voor op donderdag 30 juli 2020. Het BOG geeft aan dat de werkruimte van de positieve is ontsmet.  

Na afstemming met het BOG en NCCR, als 2 van de belangrijke organisaties binnen het Covid-19 Management Team, mag het personeel van het ministerie van Openbare Werken vanaf maandag 03 augustus, na het long weekend, gerust het ministerie weer aandoen, natuurlijk met in achtneming van de Covid-19 maatregelen.

De leiding is bewust van de dreigingen in deze kwetsbare periode en zorgt ervoor dat haar personeel veilig is. Derhalve wordt het persozneel op het hart gedrukt om zichzelf te beschermen door zich te houden aan de Covid-19 maatregelen door zo vaak mogelijk de handen te reinigen, mond- en neusbedekking op te zetten en bovenal de 2 meter afstand in acht te nemen.(CDS)

error: Kopiëren mag niet!