Amitabh Bachchan ontkracht berichten over negatief testresultaat

Bollywood-megaster Amitabh Bachchan heeft berichten als zou hij negatief getest zijn op COVID-19, ontkracht. De acteur, die momenteel wordt behandeld in het Nanavati-ziekenhuis in Mumbai, tweette zijn reactie op nieuws dat de ronde doet als zou hij binnenkort worden ontslagen.

Amitabh plaatste op Twitter: “Dit nieuws is onjuist, onverantwoordelijk, nep en een onverbeterlijke LEUGEN !!”

Amitabh Bachchan en zoon Abhishek testten op 11 juli positief op coronavirus. Een dag later werden Aishwarya Rai en dochter Aaradhya Bachchan positief getest met milde symptomen en werden ze in quarantaine geplaatst. Op 17 juli werden ze echter ook overgeplaatst naar het Nanavati-ziekenhuis. Volgens ziekenhuisbronnen reageren de Bachchans goed op de behandeling.

Big B heeft zijn fans op de hoogte gehouden van zijn gezondheid en dankbaarheid uitgesproken voor hun constante goede wensen. In één tweet schreef hij: “T 3597 – In gelukkige tijden, in tijden van ziekte, onze dierbaren, onze weldoeners, hebben onze fans ons altijd onstuimige liefde, affectie en gebed aangeboden .. we uiten onze hartgrondige dank aan u allen! ”

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: