Anurag Kashyap: Kangana Ranaut weigerde Saand Ki Aankh omdat het 2 hoofdacteurs had

Vorig jaar voorafgaand aan de release van Saand Ki Aankh, geregisseerd door Tushar Hiranandani, was er een debat op sociale media over acteurs die qua leeftijd geschikt waren voor de cast. De film was gebaseerd op het leven van twee oudere vrouwen, Chandro en Prakashi Tomar, die professionele shooters van in de zestig werden. Taapsee Pannu en Bhumi Pednekar vertolkten hun personages in de film.

Kangana’s zus Rangolizei dat de rol voor het eerst werd aangeboden aan de Queen actrice. Ze weigerde het echter te doen en stelde voor om senior acteurs als Neena Gupta of Navni Parihar de rol te geven.

Anurag Kashyap, de producent van de film, onthulde in een recent interview echter de reden waarom Kangana het aanbod weigerde. Hij zei dat Kangana het script zoals verteld door de regisseur leuk vond, maar geen film met twee hoofdacteurs wilde maken. Kashyap zei dat de actrice Tushar ook vroeg om er een solo-leadfilm van te maken.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: