Artiest Milaya, nieuw lid SASRA

Een van de Surinaamse artiesten is Milaya Gabriële Kartoikromo, ze is 25 jaartjes jong. Van karakter is zij, naar eigen zeggen, rustig, geduldig, gedisciplineerd, leergierig, shy, grappig, maar zij heeft ook haar serieuze kanten. Ze kent de onderscheiding tussen privé en openbaar, hiermee wordt bedoeld dat ze heel erg confidentieel is als het gaat om serieuze zaken op welk gebied dan ook. Ze heeft empathie en loopt niet naast haar schoenen ongeacht wat ze allemaal doet en/of kan uitvoeren. Dagblad Suriname verneemt dat zij nieuw lid is van SASRA. In gesprek geeft zij hierover aan, “Ik zong bestaande liedjes, maar ben nu wel van plan meer dingen te doen. Eerlijk gezegd ken ik Sasra Fun, maar ik had nooit gedacht dat er ook Sasra artiesten waren. Ik zag een leuk liedje “Lockdown Love” vond het apart, dus plaatste ik een comment. Na een paar maanden werd ik benaderd via whatsapp door de manager van Sasra zelf om samen een leuk project te doen, ik vond het interessant en stemde toe. Waarom ik in zee ben gegaan met Sasra; ten eerste het is een gezellige groep er is fun, ik ken ze nauwelijks maar toch lijkt het alsof ik ze al 1 jaar ken. Kortom, ik voel me cool & vrij met de groep, waardoor er zeker een leuke samenwerking hieruit kan voortvloeien ”. Op de vraag over plannen met Sasra reageert zij, “ Ja zeker! Maar dat laat ik in een envelop. Ik zal slechts een plan verklappen, het wordt different en fun. Dat is dus nog even afwachten, so stay tuned. Ik houd van leuke verrassingen. Er is al 1 waarmee we reed sbezig zijn en binnenkort uitgebracht wordt, maar er komen sowieso nog meer”

Muziek carrière

“Sinds mijn 17e zat ik ongeveer een tijdje in een band “EMF” o.l.v. Clarens Amatmoekri. Daarnaast nam ik een break, waarna ik op mijn 22ste benaderd werd door een welbekende Surinaamse band “Southsouthwest” o.l.v. John Lie A Kwie. Het waren leuke bandtijden en ben beide (oude) managers dankbaar voor de kans die ze me hebben gegeven, maar naarmate ik ouder & verstandiger ben geworden, heb ik heel goed nagedacht wat ik precies wil. Ik zeg niet, dat ik niet goed genoeg ben. Maar ik vind mezelf niet langer in een band zitten. De reden waarom ik dit aanhaal is, omdat ik bepaalde doelen voor het oog heb waarbij het moeilijk is te combineren voor mij”.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: