10 jarige Raunak Rohit Ramkisoen lanceert cd

Een van de jonge Surinaamse talenten momenteel is Raunak Rohit Ramkisoen. Hij is de jongste uit een groep van 3 broers. Dagblad Suriname heeft over Raunak vernomen dat dit jong talent afgelopen 25 juli zijn 10e jaardag heeft gevierd. Hij heeft ook zijn eerste cd glanceerd waarop 5 liedjes zijn opgenomen. Rohit is over naar de 5e klas van de O.S. Zinniastraat en hij doet het op school ook heel goed. Hij ging op 5 jarige leeftijd mee met zijn 2 broers, die op les zaten op de Saathi Muziekschool o.l.v. de legend Shri Kries Ramkhelawan en was niet geinteresseerd in muziek. Echter was hij wel kritisch naar de anderen toe en werd zijn talent op gegeven moment ontdekt door Guru Kries. Hij werd sindsdien steeds ondersteund en gemotiveerd door zijn Guru en zijn ouders met als resultaat dat hij thans een cd op zijn naam heeft staan. Hij heeft nog een lange weg te gaan maar toch was zijn guru de mening toegedaan dat zijn kinderstem vastgelegd dient te worden. Deels omdat hij heel hard zijn best doet en deels om hem te motiveren, door te gaan en zich veel meer dan voorheen zich in te zetten. Hij heeft op 5-jarige leeftijd voor het eerst opgetreden in CCS en heeft toen de harten van het publiek veroverd. Thans, enkele jaren verder, geniet hij nog steeds van de muzieklessen en heeft hij al tal van keren meegedaan aan de Year Closing Concerts, alsook aan Moederdag- en Vaderdagconcerten. De ouders beamen dat op de Saathi Muziekschool het talent enorm wordt gewaardeerd en aan aanwezige studenten worden ook allerlei skills aangeleerd.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!