Kleinzoon slaat 66-jarige oma ziekenhuis in

De politie van Flora heeft de verdachte D.L. op donderdag 23 juli aangehouden ter zake zware mishandeling van zijn 66-jarige oma. Uit het politioneel onderzoek blijkt de verdachte zijn oma wat geld had gevraagd om bij te tanken. De oma weigerde hem SRD 30 te geven, waarna de verdachte boos werd en het slachtoffer een keiharde slag toebracht op haar linkerarm. Hij bewerkte het slachtoffer met een loopstok, waarmee de oma zich voortbeweegt in huis en daarbuiten. Daarnaast heeft hij haar ook nog vuistslagen toegebracht over haar gehele lichaam. Het slachtoffer was vanwege de mishandeling bijkans een week ter verpleging opgenomen in het ziekenhuis. De behandelende artsen hebben operatief moeten ingrijpen en hebben platen in haar arm aangebracht. De verdachte D.L. ontkent zich schuldig te hebben gemaakt aan het strafbaar feit. Hij verklaarde zijn oma slechts te hebben gestoten, waardoor zij is komen te vallen. Tegen deze verdachte is er nog een zaak in onderzoek op bureau Nieuwe Haven ter zake diefstal door middel van geweldpleging.

Saskia Bandhan 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: