19-jarige dame verhangt zich in slaapkamer en laat afscheidsbrief achter

De 19-jarige Stephanie K. heeft zich in de nacht van zaterdag op zondag 26 juli opgehangen in haar slaapkamer. Dit geval deed zich voor in het politieverzorgingsgebied van Houttuin. Uit het onderzoek blijkt dat een neefje van het slachtoffer het lijk heeft ontdekt. Het slachtoffer heeft zich opgehangen aan het koord van een hangmat, welke zij aan het dievenijzer had gebonden. Zij liet een afscheidsbrief achter. In haar schrijven staat dat zij moe was van het leven en dat zij geen liefde kreeg. Aan het eind schreef zij ‘I love you family’. De politie heeft het ontzielde lichaam van de 19-jarige na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie vrijgegeven. Het slachtoffer had haar slaapkamer op slot gedaan en heeft daarna het feit gepleegd. De familie moest het slot forceren om in de kamer te komen.

Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: