Corona seksroulette

Uit verzamelde informatie blijkt dat het aantal Coronavirus besmette personen tot 24 juli op 1305 stond, waaronder 804 genezen zijn verklaard. “Er bevonden zich 395 personen in quarantaine en 23 zijn overleden. De toename van besmette personen heeft ertoe geleid dat de bazen binnen de seksindustrie nu iets serieuzer omgaan met het gevaar.”

Geen ver-van-mijn-bed-show

De bedrijvigheid en de inkomsten van hotels, bars, restaurants, nachtclubs en andere locaties, waar betaalde seks wordt gefaciliteerd, zijn aanzienlijk verminderd. Vanaf het begin van de Coronaplaag heeft de seksindustrie zich niet strikt gehouden aan de maatregelen om het virus tegen te gaan. De deuren stonden op een kier. De kassa rinkelde zachtjes door. Zakelijk belang en het idee dat het een ver van mijn bed show was, speelden daarbij een rol.

Onthoudingsverschijnselen

“De toenemende onheilsspelling heeft ervoor zorggedragen dat bedrijven en locaties, waar er betaalde seks verkrijgbaar is, nu steviger op slot, maar niet allemaal helemaal gesloten zijn. Dwars door de avondklok heen wordt er geschonken en geprostitueerd, zij het achter gesloten deuren. Zo kon het gebeuren dat in het weekeinde er een vechtpartij uitbrak in nachtclub. Het geweld was van dien aard dat de politie erbij moes worden gehaald.”

Maat houden

“Het betaalde seksleven gaat hand in hand met alcohol, drugs en andere buitensporigheden. Mateloze personen lopen een hoger risico om het Coronavirus op te lopen dan personen die het kalm aan doen. Het doorgaans verzwakte afweer van een mateloze is minder bestand tegen het virus. Alcohol en drugs ontremmen de mens. In een benevelde toestand worden handelingen gepleegd, die in nuchtere toestand achterwege zouden zijn gelaten.”

De mens is een sociaal dier

“De mens is een sociaal dier. Het Coronavirus tast het sociaal contact, het omgaan met elkaar, het diepste van de mens aan. Gevraagd wordt dat wij minstens 1,5 meter afstand van elkaar houden. Dus als wij de zaak op de keper beschouwen, is seksuele omgang uitgesloten. Betaalde seks is nog meer uit den boze, omdat met dit genot het risico om besmet te raken, sterk aanwezig is. De klantenkring krijgt door het ontberen van haar geliefd tijdverdrijf onthoudingskriebels en raakt de kluts kwijt.”

Poging tot zelfmoord

“Bij betaalde seks wordt meegedaan aan Corona roulette, zoiets als het zelfmoordspel Russische roulette. Russische roulette is een wijze van duelleren op leven en dood. Een revolver wordt geladen met één patroon waarna de cilinder een zetje krijgt (als een rad van fortuin), zodat onbekend is waar de kogel zich bevindt. Vervolgens zet men de revolver tegen het hoofd en haalt de trekker op goed geluk over.

Sekspatronen

“Ik vind niet dat ik een groter risico loop dan personen die thuis hun potje roeren. Bij seks tegen betaling bestaat het gevaar om het Coronavirus op te lopen, maar dat geldt ook bij seksuele omgang in het algemeen. De Coronavirus-omgangsvoorschriften en adviezen zijn hetzelfde voor beide sekspatronen.”

Geen happy ending

“Een algemeen advies is, beperk je contacten met anderen en ook met elkaar, je wilt het virus niet thuisbrengen. Ik zit overhoop met mijn vriendin, die buitensporig angstig is. Zij werkt en ik werk ook. Wij wonen niet samen, maar brengen haast elke dag tijd met elkaar door. Zij heeft haar seksappetijt verloren. Het in elkaars gezelschap zijn, heeft de laatste tijd geen happy ending gekend. Volgens haar gaan het Coronavirus en seks niet samen. Ze wil niet eens zoenen. Het wil bij haar niet in, dat door het voortdurend contact dat wij hebben seksuele omgang geen extra risico is. Ik begin te geloven dat er andere zaken spelen bij haar zelfopgelegde onthouding.”

Verstoord seksleven

“Het virus heeft mijn seksleven verstoord. Het werkt remmend op mijn ontplooiing.  Niet dat ik minder omgang heb. Het heeft mij geestelijk aangetast. Ik kan mij niet volop geven. Het remt mijn lust, veroorzaakt minder voorspel, bespoedigt de afronding en het genot lijkt mij minder intens.”

Coronavirus en aids

“Het Coronavirus legt net als aids en andere seksueel overdraagbare ziekten dat hebben gedaan, een domper op mijn seksleven. Het Coronavirus tergt mij meer dan de dreiging van hiv-overdracht. Kussen, strelen, masseren vormen geen enkel risico voor hiv-besmetting. Anders is het gesteld met het Coronavirus, die volgens bewering van wetenschappers, zelfs in de lucht die wij inademen bevindt”, aldus verzamelde Coronavirusgedachten en gevoelens.

HD

error: Kopiëren mag niet!