Man ter zake bedreiging, diefstal en vernieling aangehouden

Leden van het Regio Bijstand Team Paramaribo(RBTP) hebben op donderdag 23 juli de 24-jarige Richard, G. op zijn woonadres te Geyersvlijt opgespoord en aangehouden voor diefstal, bedreiging en vernieling.

Na zijn aanhouding  is Richard overgedragen aan de politie van het bureau Uitvlugt die belast is met het strafrechtelijk onderzoek tegen hem.
Richard had twee televisietoestellen en een laptop van zijn moeder weggenomen en verkocht. Het gelukte de politie om deze apparaten te achterhalen en terug te geven aan de moeder. Voor zijn aanhouding heeft Richard vernielingen aangericht aan het huis van zijn moeder. Voorts zou hij zijn moeder hebben bedreigd met het in brand steken van haar huis. Een zus van Richard bleef ook niet gevrijwaard van zijn bedreiging met een misdrijf.

Na overleg met het Openbaar Ministerie is Richard achter slot en grendel gezet door de politie.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: