Minister Juspol zet strategie uit tot gezonde korpsen

De pas aangetreden minister van Justitie en Politie, Kenneth Amoksi, zegt desgevraagd aan Dagblad Suriname dat hij de komende dagen nauwgezet bezig zal zijn met het voeren van oriëntatiegesprekken. In dit verband heeft hij de komende twee weken uitgetrokken om de korpsen te bezoeken en gesprekken te voeren met de desbetreffende diensthoofden. Na deze twee weken zal hij de diverse afdelingen uitnodigen om een presentatie te houden om vervolgens het beleidsplan te schrijven voor dit ministerie. Op donderdag 23 juli heeft de bewindsman de besturen van de bond van Korps Politie Suriname (KPS), Korps Penitentiaire Ambtenaren (KPA) en de Beveiligings- en Bijstandsdienst Suriname (BBS) uitgenodigd op zijn kantoor om zaken te bespreken. Op deze manier zal de nieuwbakken minister zijn strategie uitzetten om uiteindelijk te geraken tot gezonde korpsen bij het ministerie van Justitie en Politie. Hij werkt naar een transparant beleid en wil een goede communicatie met de medewerkers.

Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!