BPMO draagt minister Levens warm hart toe

De Bond Personeel van het Ministerie van Onderwijs (BPMO) draagt de nieuwe Onderwijsminister, Marie Levens, een warm hart toe. Net als de Fols-voorzitter, Marcelino Nerkust, gelooft BPMO eveneens dat het ministerie in goede handen terecht is gekomen. Guno Sabajo, voorzitter van BPMO, zegt aan Dagblad Suriname dat de wijze hoe Levens zich opstelt, heel hoopgevend is naar het personeel toe. “De uitgaande minister heeft het personeel niet eens gegroet en bedankt. De nieuwe minister pakt het wel professioneel aan, ze is heel hoopgevend en rustgevend. Wij gaan haar dus zeker ondersteunen”, benadrukt Sabajo.

De voorganger van Levens, Lilian Ferrier, is er niet in geslaagd om de vele problemen op het Onderwijsministerie op te lossen. De bond timmerde al een hele poos aan de weg om tal van zaken opgehelderd te krijgen van Ferrier, echter tevergeefs. Het gaat hier om onder andere de huldigingen van het personeel, pensioenen van de medewerkers met een arbeidsovereenkomst en onterechte ontheffingen. BPMO kijkt uit naar gesprekken met de nieuwe minister om de personeelsproblemen op te lossen.

KSR

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: