Door te wachten bereik je niets

De prijzen van groentesoorten zijn overal aan het schommelen. Intussen is de markt al open, maar er kan niet echt gesproken worden van een aanloop. Dus er moet uiteindelijk gewerkt worden aan een andere optie, zegt een groenteverkoopster tegenover de krant. Het is veel burgers opgevallen dat eenieder zich probeert aan te passen aan de nieuwe situatie. Eenieder probeert het te overleven en probeert aan verschillende opties te komen. De groenteverkoopster gaf aan dat zij in plaats van in de buurt bij haar nu op twee verschillende locaties verkoopt. “Met de inkomsten die ik verkrijg uit mijn verkoop, overleven mijn man en kinderen het. Ik verkoop groente in de buurt bij mij, mijn dochter verkoopt in de buurt van Welgedacht. Mijn man doet ook mee aan de verkoop, maar dan uitsluitend vis en garnalen.” Het was niet onze afdeling, maar de situatie dwingt je om andere deuren te openen om verder te ontwikkelen. De uitgaven zijn wel iets meer als ik kijk naar mijn benzinekosten, maar het is de moeite waard. “Hoe er ook geen bussen rijden, kun je niet verwachten dat je een aanloop van consumenten gaat hebben. Als men toevallig langsrijdt, heb je nog geluk, maar uiteindelijk ga je zelf met een optie moeten komen om te overleven. Door te wachten bereik je niets.”

TM

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: