Ontvluchte arrestant meldt zich vrijwillig aan

De arrestant Sergio B., die op vrijdag 24 juli zijn kans schoon zag om uit het cellenhuis van Uitvlugt te ontsnappen, heeft zich de volgende dag vrijwillig aangemeld bij de politie van Kwatta. Deze verdachte ging op die bewuste ochtend van vrijdag baden in het cellenhuis, waar hij opgesloten was. Hij heeft toen een spijl van de ventilatieruimte doorgezaagd en via die ontstane opening heeft hij zijn vlucht mogelijk gemaakt. De politie werd door een medearrestant geïnformeerd over de ontvluchting. De sterke arm zette gelijk een zoekactie op touw, echter zonder het gewenste resultaat. De verdachte heeft uiteindelijk zich op de volgende dag, zaterdag 25 juli, vrijwillig aangemeld bij de politie van Kwatta. Hij is thans ingesloten op Geyersvlijt.

Saskia Bandhan 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: