Verdachte voor beroving aangehouden

Radjinderkoemar B. is deze week door de politie van Uitvlugt aangehouden en in verzekering gesteld ter zake diefstal door middel van geweldpleging. Deze verdachte wordt verweten een man in het ressort Uitvlugt te hebben overvallen. Volgens verklaring van de aangever liep hij naar huis toen hij op een bepaald moment werd beroofd van een tas met daarin SRD 2000, USD 500 en sieraden. Na de daad is de dader in een van de woningen in die straat opgerend. Een getuige had de verdachte gezien op het moment toen hij de woning binnenrende. Hij had een trui over zijn gezicht getrokken, waardoor het gezicht niet te herkennen was. De getuige is naar de bedoelde woning geweest en zag de tas in het huis. Zij maakte een foto en speelde die informatie door aan de politie. Op basis hiervan is Radjinderkoemar in verzekering gesteld. De verdachte heeft bij zijn aanhouding het feit toegegeven, echter is hij op het bureau teruggekomen op zijn verklaring.

Saskia Bandhan 

error: Kopiëren mag niet!