Akash aangehouden wegens diefstal van koplampen

De politie van Uitvlugt heeft deze week de 25-jarige verdachte, Akash P., aangehouden en in verzekering gesteld voor diefstal van koplampen. Uit het politioneel onderzoek blijkt dat iemand de verdachte had benaderd dat hij koplampen van een Toyota Ist nodig had. Na bekomen informatie bleek dat iemand aan de Tithoniastraat over die lampen beschikte. Ter plaatse werd de verdachte aangetroffen en bij onderzoek bleek dat er meer dan 5 koplampen van diverse voertuigen alsook van een Ist erbij waren. De politie heeft de verdachte kort ondervraagd. Hij gaf aan die koplampen te hebben gekocht. In het belang van het onderzoek is Akash in verzekering gesteld. De politie heeft de koplampen in beslag genomen voor verder onderzoek.

Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!