President Santokhi gezegend door Sri Sri Ravi Shankar

Bij de aanvaarding en aanvang van een nieuwe uitdaging is het meestal de traditie dat de persoon in kwestie de zegeningen ontvangt van diverse spirituele leiders. Dit is ook het geval geweest bij president Chandrikapersad Santokhi. Via een videoconferentie op donderdag 23 juli heeft het staatshoofd de zegeningen ontvangen van spiritueel wereldleider Sri Sri Ravi Shankar van Art of Living. Art of Living (AoL) Suriname staat onder leiding van Krishnakoemarie Mathoera, die nu ook de minister van Defensie is. AoL Suriname levert een wezenlijke bijdrage aan de Surinaamse gemeenschap en samen met deze spirituele organisatie heeft de bewindsvrouw diverse community en community building projecten uitgevoerd.

Sri Sri Ravi Shankar benadrukte dat Suriname een prachtig land is en de potentie heeft om ‘the most happiest country’ van de wereld te worden. Hij wenste president Santokhi, diens regering en familie veel succes en een gezegende regeerperiode in goede gezondheid toe.

error: Kopiëren mag niet!