Egi Du Beurs wordt dit jaar niet gehouden

De Egi Du Beurs wordt dit jaar niet gehouden, zegt directeur Edmund Rensch van Marpe Marketing & Promotion aan de krant. De beurs werd minimaal twee keer per jaar gehouden en elke keer in een ander district. De Egi Du Beurs is een beurs/platform om startende en reeds gevestigde mini-ondernemers een platform te bieden om hun producten en of diensten te promoten. De afgelopen beurzen zijn volgens de directeur goed afgelopen. “Er is goed contact met de mensen die eerder hebben geparticipeerd aan onze beurzen. Zij die daar behoefte aan hebben, krijgen de gewenste technische ondersteuning. Door de hele Covid-19 situatie is het moeilijk geworden voor mini-ondernemers in het algemeen om te overleven”, benadrukt hij. De Egi Du Beurs is een platform voor deze ondernemers om hun talenten te tonen aan het grote publiek. Deze beurs werd al eerder gehouden in verschillende districten, waaronder Commewijne, Brokopondo, Sipaliwini (Atjoni), Marowijne (Albina) en Nickerie. Voor het laatst werd het in Commewijne (Nieuw-Amsterdam) gehouden van 30 augustus t/m 2 september 2019. De beurs werd voor de tweede keer gehouden in Commewijne. “Als organisatie worden we platgebeld door ondernemers met de vraag wanneer we weer een nieuwe beurs organiseren. Voor dit jaar is alles afhankelijk van de Covid-19 situatie, aangezien er een samenscholingsbeperking is. Bij een beurs komen de mensen er fysiek op af. Dat is in dit stadium helaas niet mogelijk. Afhankelijk van een regeringsbesluit voor eventuele versoepeling van de Covid-19 preventiemaatregelen, zal de gemeenschap tijdig geïnformeerd worden over een eventuele beurs”, zegt de directeur.

TM

error: Kopiëren mag niet!