Parmessar geeft auto terug

Volgens onderstaande brief waar Dagblad Suriname de hand op heeft weten leggen, heeft ex-minister Rabindre Parmessar de VW Amarok waar zoveel ophef over was ontstaan op met name social media, en welke hij voor een bedrag ver onder de werkelijke waarde had overgekocht van de overheid, teruggegeven aan de staat.

In de brief spreekt Parmessar van laster en valse beschuldigingen die hem hebben doen besluiten over te gaan tot het terugdraaien van de aankoop. Onderhavige kwestie werd zelfs in buitenlandse media aan de kaak gesteld.

Politica Angelic del Castilho van DA’91 zegt hierover aan Dagblad Suriname: “Als dit allemaal waar is, is het wederom een bewijs hoe belangrijk het is dat u zich laat horen wanneer u het oneens bent met het gedrag van beleidsmakers. Protest is een van de belangrijkste instrumenten in de democratie om correctie en verandering te eisen. Maar onze job is nog niet klaar … nu moeten wij even doorgaan zodat ook de DNA zich geroepen voelt de Staatsbesluiten die aan de basis van dit gedrag liggen te corrigeren.”

error: Kopiëren mag niet!