Bronto Somohardjo: “Meeste portretten vorige president zijn vervangen”

Met de wisseling van de wacht in het politiek machtscentrum, dienen ook de portretten van de gewezen president Desi Bouterse in de overheidsgebouwen vervangen te worden. En dat is grotendeels al gedaan, zegt de nieuwe Biza-minister Bronto Somohardjo aan Dagblad Suriname. Gesteld wordt dat de NDP’er Vijay Chotkan, die thans de directeur is bij NV Luchthavenbeheer, blijkbaar nog moet wennen aan het gezicht van de nieuwe president Chan Santokhi. Chotkan heeft er namelijk nog geen werk van gemaakt om de portretten van Bouterse in de aankomsthal van de Johan Adolf Pengel Luchthaven te vervangen. “Een heel trieste vertoning”, zeggen derden. “Er wordt nagegaan waar de portretten van onze nieuwe president Santokhi nog niet zijn geplaatst, dan wordt dat gauw in orde gemaakt”, aldus Somohardjo.

error: Kopiëren mag niet!