15-jarige jongen dood aangetroffen

De politie van De Nieuwe Grond kreeg rond middernacht van donderdag op vrijdag een melding van een schietincident te Bungalowpark.

Ter plaatse aangekomen werd het ontzielde lichaam van een 15-jarige jongeman aangetroffen met een schotverwonding. Het betreft in deze een zoon van de ondernemer “Charhen”. Volgens de politie was de jongen die dag niet te bespeuren in het huis. Volgens de ouders was hij heel vaak aan het gamen. Het vermoeden bestaat dat hij tijdens de game danig persoonlijk betrokken is geraakt in het spel waarbij hij zich heeft laten gaan en toen hij in het spel daartoe werd uitgedaagd, zichzelf van kant heeft gemaakt. Het slachtoffer zette kennelijk zijn leven op het spel en deed zoals de game hem hiertoe benaderde. De ouders hebben op een bepaald moment  hun zoon levenloos aangetroffen. De ouders hebben nimmer een schot gehoord.

De politie is bezig met het onderzoek. Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!