Ambassadeurs van Brazilie, India en China bezoeken Buza-minister

Minister van Buitenlandse Zaken, International Business en Internationale Samenwerking, Albert Ramdin, is gisteren begonnen met ontmoetingen met ambassadeurs van verschillende mogendheden. Ambassadeurs van Brazilie, India en China maakten gisteren hun opwachting voor een kennismakingsbezoek.

Minister Ramdin dankte namens de president van de Republiek Suriname, Chandrikapersad Santokhi, de felicitaties die aan zijn adres zijn ontvangen. De relaties met al deze landen zijn een bijzondere en langdurige, welke de nieuwe regering wenst te continueren. Al deze landen hebben uitgebreide technische samenwerkingsprojecten die een substantiële bijdrage leveren aan de ontwikkeling van ons land.

Met alle diplomatieke vertegenwoordigers is diepgaand gesproken over de mogelijkheden van verbreding en verdieping van de bestaande relaties. Tegelijkertijd is van gedachten gewisseld over de knelpunten in de voortgang van reeds aangegane technische samenwerkingsprojecten. Hieromtrent zullen binnen afzienbare tijd op technisch niveau vervolgconsultaties plaatsvinden.

Minister Ramdin zal in de komende weken gesprekken voeren met hier te lande geaccrediteerde ambassadeurs.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: