Zevende speeltuin te Houttuin in gebruik genomen

Het ministerie van Sport- en Jeugdzaken heeft haar zevende speeltuin in gebruik genomen aan de Cassialaan te Houttuin. Deze speeltuin is mede mogelijk gemaakt door Rudisa Group of Companies en Stichting Anma. De ingebruikname heeft op dinsdag 14 juli 2020 plaatsgevonden. Met het opzetten van de speeltuinen beoogt het ministerie beweging bij kinderen vanaf jongs af te stimuleren en een bijdrage te leveren aan de recreatie en sociale vaardigheden bij de kinderen.

Chermine Burleson, vertegenwoordiger van de districtscommissaris van Wanica Zuid-Oost, heeft aangegeven dat de komst van de speeltuinen een belangrijke ontwikkeling is. Niet alleen voor de bewoners van Houttuin, maar vooral voor de ontwikkeling van het kind. “Spelen en bewegen is niet alleen leuk, maar ook heel belangrijk voor de algehele ontwikkeling van het kind”, benadrukte Burleson. De voorzitter van SV Houttuin, Anand Pherai, stelt het op prijs dat Houttuin in aanmerking is gekomen voor een speeltuin.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: