“Wie zal zo een onaardige handeling plegen tegen een ander?”

“Je werkt zo hard en dan wordt alles binnen een dag vernietigd”, zegt een groenteverkoper tegenover de krant. De groenteverkoper benadrukt tegenover de krant dat zij maanden hard gewerkt heeft om de verkoop te vergemakkelijken voor haar en de klanten door een tentje te bouwen om haar producten te verkopen. “Ik heb met mijn laatste centjes iets opgebouwd en dan komt iemand en vernietigt al mijn werk.” De groenteverkoper ging als normaal naar haar stand om te verkopen en zag dat er forceringen waren aan de deur van haar stand. De mensen die ingebroken hebben, zijn met de helft van haar fruit en aardvruchten ervandoor gegaan, en hebben de deur netjes weer dichtgetrokken. “Wie zal zo een onaardige handeling plegen tegenover een ander”, vraagt de groenteverkoper zich af.  “Ik heb de politie niet gebeld, omdat zij niets aan kunnen doen. Mijn vriendin heeft hetzelfde meegemaakt en belde de politie toen op. Zij zijn alleen een kijkje komen nemen en konden verder niets voor haar doen. Uiteindelijk moest zijn alles zelf doen. Dus zoveel energie ga ik niet verspillen. Nu moet ik mijn energie besteden aan de schade die aangericht is en die op een of andere manier hersteld moet worden. Het is heel pijnlijk wat ik mee heb meegemaakt. Ik hoop niet dat dit een ander overkomt. Alleen ik weet hoe hard ik heb gewerkt om mijn doelen te bereiken.”

TM

error: Kopiëren mag niet!