Autobestuurder belandt tijdens wilde achtervolging in goot

Een getuige verklaarde tegenover Dagblad Suriname dat de politie van Wanica maandagavond een wilde achtervolging heeft ingezet. Een autobestuurder reed met volle vaart en werd achternagezeten door de politie van De Nieuwe Grond. De bestuurder belandde vanwege de snelheid vlak voor een huis in de goot. Dit geval deed zich voor aan de Molhoopweg, een zijstraat van de Welgedacht C-weg. Na het ongeval stapte de man snel uit de wagen en rende het bos in. De agenten hebben de verdachte niet kunnen aanhouden. De chauffeur liet het voertuig onbeheerd in de trens achter en vluchtte het bos in. De politie heeft het voertuig weggesleept in het belang van het onderzoek. Het is niet bekend waarvoor de bestuurder werd achtervolgd. Het onderzoek in deze zaak duurt voort.

Saskia Bandhan 

error: Kopiëren mag niet!