Inbrekers dragen inboedel politieman weg

De recherche van Midden Suriname heeft op maandag 20 juli de verdachte Henky A. aangehouden in verband met een inbraak uit een container ten nadele van een politieman. De politie heeft na goed speurwerk een apparaat afkomstig van de buitgemaakte inboedel, te weten een airco, bij de verdachte aangetroffen.

In de nacht van donderdag op vrijdag 17 juli hebben inbrekers ingebroken in een container, waarin een politieman de inboedel van zijn woning en bouwmaterialen had opgeslagen. Het overgrote deel van de opgeslagen goederen werd daaruit weggemaakt. De politie van Houttuin heeft de aangifte opgenomen en heeft het verdere onderzoek overgedragen aan de recherche. Binnen drie dagen na het gepleegde strafbare feit heeft de politie dit geval deels opgelost. Het onderzoek duurt voort. Het ziet ernaar uit dat er spoedig nog meer aanhoudingen zullen volgen. In het belang van het onderzoek blijft Henky in arrest.

Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!