Videoclip “ Filhall”, een samenwerking tussen zanger Wienish Chedie & Susoundz Music Studio

Videoclip “Filhall”, een samenwerking tussen zanger Wienish Chedie & Susoundz Music Studio

Een van de nieuwe videoclip is ” filhall”. Het is een populaire Bollywood nummer met als acteur Akshay Kumar. Dit nummer heeft de Surinaamse zanger naar voren gebracht in zijn eigen stijl. Het geheel is een samenwerking geweest van de zanger en Susoundz Music Studio, Sandeep Narain. In een interview met Dagblad Suriname zegt Wienish Chedie hierover: “mijn goede vriend, Sandeep Narain had het voornemen om te beginnen met een studio. Nu hij dat al heeft gerealiseerd benaderde hij mij voor een samenwerking. Ik ben namelijk nu al ruim 19 jaar actief in de muziekwereld. Ik ben lid geweest, ik heb gezongen voor verschillende muziekgroepen, zoals Juniors, Stereo Nation. Momenteel ben ik lid van muziekformatie The Eagles. Ik zing namelijk chutney, soul en kleine rap stukjes. Met The Eagles heb ook een reis meegemaakt naar Aruba. In het dagelijks leven ben ik gehuwd en ik ben vader van 2 kinderen en ik ben momenteel 36 jaar”. De nieuwste productie van Susoundz Music Studio is inmiddels al te beluisteren op het digitaal platform.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!