Benjamin Fayah lanceert “Dangerous”

De Surinaamse artiest Benjamin Fayah, Roché Pinas, heeft zijn nieuwe single “Dangerous” gelanceerd. We kennen hem allemaal van de nummers “Heart Breaker” en “Yu Kori Mi Ati”. In gesprek met Dagblad Suriname geeft de artiest aan dat hij het nummer Dangerous zelf heeft geschreven en gezongen. De inspiratie voor het schrijven van dit lied heeft hij naar eigen zeggen gehaald uit de gedachten dat als het gaat om liefde wij als mens vaak een kans nemen. Het gaat dan immers om gevoelens en emoties die wij niet altijd kunnen controleren en toch eigenlijk ons hele leven ermee moeten omgaan. Liefde zorgt ervoor dat wij als mens steeds keuzes moeten maken, daarbij niet wetende of het wel of niet gaat werken. Daarnaast is het belangrijk dat hij of zij middels liefde voor altijd van elkaar worden” aldus de veelzijdige artiest. Het nummer van de artiest, die zelf afkomstig is van Abra Broki, is inmiddels al gelanceerd. “Dangerous” is al te beluisteren op het digitaal platform, waaronder op You Tube.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: