Momenteel de gerechten in onze Surinaamse keuken!

Een dagelijkse vraag is: wat koken we vandaag? Door de huidige situatie moeten wij de voorgestelde maatregelen in acht nemen en als gevolg daarvan zoveel mogelijk thuis blijven. Zodoende hebben wij dan ook meer aandacht voor voeding. Dit heeft een directe invloed op hoe wij ons voelen en hoe wij functioneren. Het geeft ons lichaam energie. De Surinaamse gerechten hebben allemaal ook hun bekendheid. Wij zullen middels deze rubriek steeds een kijkje nemen in wat er dagelijks wordt klaargemaakt in onze Surinaamse keuken.

Huize G. had javaanse groentesoep met gebakken terie en trasie sambel;

Huize D. had Ice cream in drie smaken;

Huize B. Tayerblad met gerookte konkoni vlees;

De gerechten die wij dus voor deze dag tegenkwamen waren: javaanse groentesoep met terie en trasie sambel, Ice cream en Tayerblad met konkoni vlees

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!