Sonu Sood geeft 25000 gelaatsbeschermers aan politie Maharashtra

Acteur Sonu Sood heeft het politiepersoneel in Maharashtra 25.000 gelaatsbeschermers gegeven. De staatsminister van Binnenlandse Zaken Anil Deshmukh ging naar Twitter om de acteur te bedanken voor zijn genereuze bijdragen.

“Ik dank @SonuSood Ji voor zijn genereuze bijdrage aan het geven van 25.000 #FaceShields voor ons politiepersoneel”, tweette Deshmukh en deelde een foto met Sonu Sood.

Tijdens de lockdown in India als gevolg van de pandemie, is Sonu Sood voor velen een redder in nood gebleken. De acteur hielp migranten hun geboorteplaats te bereiken te midden van de lockdown, door transportfaciliteiten voor hen te regelen. De acteur heeft ook zijn hotel in Mumbai aangeboden voor de huisvesting van gezondheidswerkers. Onlangs had de acteur aangekondigd dat hij zijn ervaring met iedereen zal delen door middel van een boek.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: