Mumbai Saga opgenomen in Mumbai

Director Sanjay Gupta’s aankomende film Mumbai Saga, een gangsterfilm die zich afspeelt in de jaren 80,  zou worden opgenomen in Ramoji Film City in Hyderabad, met een 30-personen tellende crew,  waaronder hoofdacteurs John Abraham en Emraan Hashmi. Met het toenemend aantal COVID-19 gevallen is nu echter besloten de opnamen in het Zuiden te doen.

De laatste shoot in Mumbai moet op 15 augustus een feit zijn, maar hij geeft toe dat er verzet zal moeten worden. Hij zegt: “John, Emraan en de rest van ons waren enthousiast over de opnamen, maar we kunnen niet de gezondheid van mensen in het geding brengen. Nu de gevallen van besmetting toenemen, gaan we over een maand verder. We proberen toestemming te krijgen om vanaf 15 augustus te mogen schieten en we overwegen 3 studio’s: Mehboob, Essel en Film City. De data zijn tentatief.”

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: