Sharwien Tedjoe: “ het is prioriteiten stellen en de keus gaat naar verder studie”

De Baithakgana zanger Sharwien Tedjoe geeft in een interview met Dagblad Suriname aan dat we in ons leven steeds prioriteiten moeten stellen. In verband hiermee heeft Sharwien een belangrijke mededeling voor de fans en zijn muziekliefhebbers. “Ik zal voor een poos niet actief zijn in de muziek wereld. Zodoende in goed overleg met management van muziekformatie Sweet Melodies Forever het besluit genomen om per 13 juli geen deel uit te maken van de muziekformatie. Als artiest heb ik drie jaren deel uitgemaakt van deze snel groeiende muziekformatie. Voor nu heb ik echter besloten om meer tijd en aandacht te besteden aan mijn persoonlijke doelstelling namelijk mijn studieloopbaan. Het was een genoegen om mijn zang talent bij deze muziekformatie te mogen manifesteren. Een goede baggage aan muzikale ervaringen en leerrijke momenten van collega’s koester ik van harte. Een dank aan een ieder ieder die mij in deze periode als lid van Sweet Melodies Forever heeft ondersteund” aldus Sharwien Tedjoe. De artiest heeft vooral bekendheid verkregen met het hit nummer “ galiyan se galiyan”.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: