EP AnnySoulcatcher heet “Sranan Gowtu”

Het nieuw nummer “Sranan Gowtu” is gezongen door Anverey ‘AnnySoulcatcher’ Watson. Het nummer is een uit de debuut EP #Sranangowtu van de artiest. “Dies na gi den  puur Sranan Gowtu” is een van de begin regels. Dagblad Suriname verneemt het volgende betreffende de artiest en zijn carrière. Hij is geboren en getogen te Latour. Een omgeving die bekend staat om talent en de hedendaagse top artiesten Damaru & Poppe om maar als voorbeeld te noemen. Het was 8 maanden hard werken in samenwerking met de bekende muziek label WedembossMusic voor zijn EP. Artiesten Dell, Seba, Repsen T, Jermo pogba, Junell Lisse en de Nederlandse controversiële artiest CB Gamos hebben ook hun bijdrage geleverd aan het tot stand komen van Anny zijn droom EP. Momenteel zijn de songs exclusief op trackdrip te beluisteren. Binnenkort is het ook op andere streamingsdiensten. Verder zullen er videoclips uitgebracht worden en de zanger heeft plannen om weer de studio in te duiken voor nieuw materiaal.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!