Party drinker betuigt spijt

Pervin A. reed op 11 maart in het district Wanica met 1.45 milligram alcohol in het lichaam. De man had whisky op een party gedronken, want er werd Phagwa gevierd, vertelde hij in de rechtszaal. Na vertrek stond hij stil op de weg, waarop 2 dames hem hierover aanspraken. Pervin reageerde door de dames klem te rijden, blijkt uit het voorgelezen dossier van de officier van justitie, Nirmala Maikoe. Nadat de politie erbij kwam, bleek de verdachte 1.45 milligram alcohol in het bloed te hebben. De man beloofde beterschap in zijn laatste woord en zei een les te hebben geleerd. Voor het in gevaar brengen van het verkeer kreeg de man een boete van SRD 1.600 subsidiair 2 weken en 6 maanden ontzegging van de rijbevoegdheid opgelegd van rechter Lydia Ravenberg.

RB

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: