Lockdown Party door The Boss Promotions & KRS Royal

The Boss Promotions & KRS Royal hebben het initiatief genomen om wederom via het digitaal platform een “Lockdown Party” te organiseren. De organisatie noemt het de “Lockdown Party 3”. Het publiek kan middels het digitale platform genieten van de muziekformatie FreeStyle en Dj Faried. Het wordt een optreden voor alle muziekliefhebbers. Deze party op het digitaal platform staat gepland voor zondag 19 juli aanstaande. De kijkers mogen een heel feestelijke sfeer verwachten. De muziekformatie is geen onbekende binnen ons muziekwereld met als zangers Amrish Persaud, Sathyam Matadin, Sharon Ravenberg en Neelam Matadin. De muzikanten zijn Karan Mathoera (bandleider), Sunny Rambali, Sanjay Soekha, Kenny Amatmoekri en Rowien Doebar. Dj Faried heeft ook zijn eigen stijl en is populair binnen de muziek scene onder de disc jockeys in ons land. De organisatie neemt wederom het initiatief omdat uit ervaring gebleken is dat de vraag naar ontspanning door het publiek heel groot is..

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: