Momenteel de gerechten in onze Surinaamse keuken!

Een dagelijkse vraag is namelijk, wat koken we vandaag? Door de huidige situatie is het namelijk de maatregelen in acht nemen en thuis blijven. Zodoende meer aandacht voor voeding. Dit heeft een directe invloed op hoe wij ons voelen en hoe wij functioneren. Het geeft ons lichaam energie. De Surinaamse gerechten hebben allemaal ook hun bekendheid. Wij zullen middels deze rubriek steeds een kijkje nemen in wat er dagelijks wordt klaargemaakt in onze Surinaamse keuken.

Huize T. had masala kip, antroewa en kouseband;

Huize G. had tayerblad;

Huize V. had bruine bonen;

Huize S. had runder lever;

Huize J. had aardappel met vermicelli soep;

De gerechten die wij dus voor deze dag tegenkwamen  waren: masala kip, antroewa en kouseband; tayerblad; bruine bonen; runder lever; en aardappel met vermicelli soep.

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: