Minister Dikan neemt sober afscheid

Minister Edgar Dikan heeft tijdens een sobere ontmoeting met het personeel van het ministerie van Regionale Ontwikkeling woorden van dank uitgesproken voor alle ondersteuning die hij heeft gehad. “Zonder u had ik het niet gekund”, aldus de bewindsman op woensdag 15 juli 2020. Dikan, die op 14 augustus 2015  aantrad als deel van het kabinet Bouterse – Adhin, heeft het zittingstermijn van de regering uitgediend. Met de regeringswisseling op donderdag 15 juli, is hij samen met president Bouterse en de rest van het kabinet afgetreden.

Voorafgaand aan zijn dankwoord heeft Dikan vijf bussen overgedragen aan het personeel. Hij overhandigde symbolisch de contactsleutels van een van de bussen aan directeur Wilco Finisie van het directoraat Regionale Ontwikkeling. Finisie heeft op zijn beurt de sleutels overhandigd aan een vertegenwoordiger van de afdeling Algemene Zaken, die belast is met de coördinatie van het wagenpark.

Directeur Finisie heeft een bijzonder woord van dank uitgesproken richting de minister. Het is aldus de directeur dankzij zijn karakter, dat het ministerie getransformeerd is tot een moderne organisatie. Dikan zal op vrijdag 17 juli het protocol van overdracht ondertekenen en daarmee het roer over RO officieel overdragen aan zijn opvolger.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: