Felicitatie VHP Nederland

Na een lange weg, bestaande uit vele uitdagingen afgelegd te hebben was het op 16 juli 2020 zover!

Het was wereldwijd voor velen een historische dag waarop Chandrikapersad Santokhi geïnaugureerd werd tot president en Ronny Brunswijk tot  Vice – President van de Republiek Suriname. Ook werden alle ministers benoemd.

Vanwege de COVID-19 was het voor velen binnen de diasporagemeenschap niet mogelijk om lijfelijk aanwezig te zijn.  Echter heeft dit de pret niet mogen onderdrukken. VHP Nederland had op deze dag een besloten bijeenkomst georganiseerd waarbij alle leden van alle kernen en sympathisanten uitgenodigd waren om de inauguratie live bij te wonen onder het genot van een hapje en een drankje. Daarna kregen de aanwezigen de gelegenheid om hun felicitaties uit te spreken.

VHP Nederland wenst de nieuw gekozen President en Vice – president heel veel wijsheid en kracht toe met het wederopbouwen van Suriname en stelt zich dienstbaar op om bij te dragen aan ons geliefd Suriname.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: