Damaru blij met versoepeling maatregelen

De Surinaamse artiest Damaru zegt in gesprek met Dagblad Suriname betreffende de huidige situatie dat hij alvast blij is dat er een versoepeling is gekomen. Als artiest heeft hij wel nog niet vernomen of er evenementen mogen worden georganiseerd. “Huis/privé feestjes, optredens gaan we wel doen. Dit uiteraard met in acht neming van de maatregelen, zoals een kleine groep mensen. We zaten allemaal met vooruitbetalingen voor optredens, vooral voor de maand juli. Daarnaast ben ik blij dat ik toch weer zal kunnen optreden voor de fans” aldus Damaru. In een voorgaand interview gaf hij aan dat  hij heus niet zo erg vindt dat optredens zijn gecanceld, want onze gezondheid gaat voor”. Enkele bekende hits van Damaru zijn, ‘Yu na mi engel’, ‘Mi rowsu’ (Tuintje in mijn hart).

Khoesiaal P.  

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: