Cake artist Unchindani heeft nooit een cursus gevolgd

Hedenavond is de cake artist Unchindani Ajodhia-Kasanpawiro te gast in RBN’s top-10 hit parade. Opmerkelijk is dat deze taartenbakster nimmer een training heeft gevolgd om taarten te kunnen bakken en decoreren. Deze in Commewijne woonachtige artiest heeft al van kleinsaf haar moeder geholpen met het bakken en versieren van taarten. Toen mama Kasanpawiro besloot om te stoppen met bakken, besloot dochter Unchindani de bestellingen over te nemen. Haar voornemen is om ooit een eigen bakkerij te beginnen. Tijdens de opname heeft zij een taart voor de camera gedecoreerd met fondant, goud, eetbare glitters en makronen. Dit alles en nog veel meer vanavond in RBN’s top-10 hit parade om 21u. via kanaal 5.1.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: