19de Covid-19 dode een feit

In het streekziekenhuis Wanica is vandaag de 19-de persoon overleden als gevolg van het coronavirus.

Gisteren waren er in totaal niet minder dan 79 nieuwe covid-19 gevallen, een record voor zover ons bekend in Suriname.

Maandag en woensdag moest de samenleving voorlichting zijdens het covid-19 team ontberen, vermoedelijk vanwege de onderhavige transitie, en gehoopt wordt dat e.e.a. vandaag wel toegelicht wordt op een persconferentie.

Het aantal positieve gevallen staat nu op 318, 919 personen zijn reeds in totaal positief getest, 582 van hen zijn inmddels genezen verklaard. Er zijn 8 personen op de Intensive Care, 238 in quarantaine en 10 personen staan geregistreerd als LTFU.

Dagblad Suriname wenst alle zieken een spoedig herstel.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: